ماشين‌هاي اداري فرزين ارائه دهنده خدمات شارژ كارتريج در محل شما ، سرويس و تعميرات پرينترهاي روميزي ، فروش قطعات و مواد مصرفي در سراسر كرج

ماشين‌هاي اداري فرزين

مشكل كاغذ كشيدن در پرينتر جوهرافشان و ليزري

مشكل كاغذ كشيدن در پرينتر ليزري

مشكل كاغذ كشيدن پرينتر دلايل مختلفي مي‌تواند داشته باشد اما خصوصاٌ در پرينترهاي ليزري تفاوتي ندارد از نوع اچ پي hp ، كانن canon، و يا سامسونگ samsung معمولاٌ مشكل كاغذ كشيدن از كثيف شدن و خراب شدن پيكاپ (كاغذ كش) مي‌باشد. اگر پرينتر شما تلاش مي‌كند كاغذ را به داخل بكشد ولي بعد از چند بار جك كردن كاغذ آن را به داخل نمي‌كشد به احتمال زياد كاغذ كش كثيف شده و يا كلاٌ خاصيت خود را از دست داده است. 

تميز كردن pickup يا كاغذ كش پرينتر ليزري

روش صحيح تميز كردن كاغذكش (Pickup) به اين صورت است كه بايد پيكاپ را خارج كنيد. اگر به اين كار مسلط نيستيد به مراكز شارژ و تعميرات پرينتر مراجعه كنيد و خيال خودتان را راحت‌كنيد. كاغذكش بهتر است با يك مايع لغزنده مانند مايع ظرفشويي پاك شود. براي پاك كردن آن از الكل هرگز استفاده نكنيد چون باعث خشك شدن لاستيك روي آن شده و كار را بدتر مي‌كند. 

كاغذكش pickup جزو قطعات مصرفي پرينتر بوده و بعد از چند مدت استفاده به مرور خاصيت خود را از دست مي‌دهد و نياز به تعويض دارد. عمر كاغذكش در پرينترهاي مختلف و همچنين در مقايسه با دستگاه‌هاي فتوكپي صنعتي كاملاٌ متفاوت است. بديهي است كاغذكش يك پرينتر روميزي كه براي چاپ روزانه 10 الي 20 برگ طراحي شده ضعيف‌تر از دستگاه فتوكپي مي‌باشد كه ممكن است روزانه صدها برگ چاپ كند. 

تعويض پيكاپ پرينتر

تعويض كاغذ كش پرينتر ليزري

در مورد بسياري از پرينترهاي از نوع ليزري اچ پي و كانن اين قطعه يعني pickup به سادگي قابل تعويض مي‌باشد و قطعات يدكي آن هم اكثراٌ در بازار موجود است و معمولاٌ مشابه زيادي هم دارد اما در مورد پرينترهاي سامسونگ خصوصاٌ دستگاه‌هاي سه كاره (داراي فتوكپي) كار بسيار زمان‌بر خواهد بود و در اكثر مواقع پرينتر كاملاٌ بايد باز شده و اسكنر جدا شود بورد اصلي بيرون بيايد تا دسترسي به كاغذكش كه معمولاٌ در پايين‌ترين قسمت پرينتر مي‌باشد فراهم شود. 

بنابر اين در صورت اعلام هزينه تعويض كاغذكش در مورد پرينترهاي مختلف مبالغ مختلفي را خواهيد شنيد كه اين در مورد پرينترها اچ پي تك كاره معمولاٌ كمترين هزينه است، چون كار ساده‌تر انجام مي‌شود.

كاغذكش در پرينترهاي جوهرافشان

شكل كاغذ كشيدن در پرينترهاي جوهرافشان كاملاٌ متفاوت است و حالت كاغذ كشيدن به حالت جك اتفاق نمي‌افتد و عملاٌ پرينتر كلاچ (سنولوئيد) ندارد بلكه با گردش موتور اصلي دستگاه يك سري غلط كاغذ را به داخل پرينتر مي‌كشند. مشكل كاغذ كشيدن در پرينترهاي جوهرافشان به شكل ديگري اتفاق مي‌افتد و به شكل ديگري هم حل مي‌شود. معمولاٌ در صورتي كه كاربر برگه‌اي كه در پرينتر گير كرده (Paper Jam) را در جهت خلاف ورود با فشار به بيرون مي‌كشد و اين مسئله تنظيم چرخ‌دنده‌هاي داخل پرينتر را به هم مي‌ريزد و به دليل حساسيت تايمينگ در پرينترهاي جوهرافشان پس از آن پرينتر به خوبي كار نمي‌كند و گاهاٌ باعث شكستگي در چرخ دنده‌هاي داخل پرينتر مي‌شود. 

براي برطرف كردن مشكل كاغذ كشيدن در پرينترهاي جوهرافشان متاسفانه عمدتاٌ بايد پرينتر كاملاٌ خرد شود يعني كريج و استيشن و تمام بخش‌ها خارج شده تا بتوان براي غلطك‌هاي كاغذكش كاري انجام داد. 

تعميرات پرينتر در محل شما

پيشگيري از بروز مشكل كاغذ كشيدن در پرينتر

1- استفاده از كاغذ مناسب كه برش خوب خورده باشد و پرز نداشته باشد يكي از گزينه‌هاي اصلي براي جلوگيري از مشكلات كاغذكش چه در پرينتر جوهرافشان و چه پرينترهاي ليزري مي‌باشد. از كاغذ مرطوب هرگز استفاده نكنيد!

2- در صورتي كه كاغذ در پرينتر شما به هر دليلي گير كرد كاغذ را در جهت مخالف بيرون نكشيد! اكثر پرينترها جوري طراحي شده‌اند كه پشت دستگاه دري تعبيه شده كه با باز كردن آن مي‌توانيد كاغذ مچاله شده و گير كرده را خارج كنيد. بهتر است كارتريج پرينتر را خارج كنيد تا كاغذ را بهتر ببينيد. دقت كنيد كه تكه‌هايي از كاغذ باقي نمانده باشد چون ممكن است باعث شود سنسورهاي پرينتر كماكان مشكل گير كاغذ تشخيص دهند. 

3- سيني / كاست كاغذ پرينتر را به خوبي تنظيم كنيد نه آنقدر گشاد باشد كه كاغذها كج كشيده شود و نه آنقدر كيپ باشد كه به كاغذكش فشار اضافي وارد شود. 

ساير دلايل ايجاد مشكل كاغذ كشيدن در پرينتر

دلايل ديگري هم باعث مشكل كاغذ كشيدن در پرينتر مي‌شوند، مطالب بالا در مورد زماني است كه پرينتر مي‌خواهد كاغذ را به داخل بكشد اما موفق نمي‌شود. اما حالت‌هاي ديگر وقتي است كه پرينتر كاغذ را كلاٌ تشخيص نمي‌دهد (Out of Paper) كه مي‌تواند به دليل خرابي سنسور تشخيص كاغذ باشد. يا اينكه پرينتر شما از مدل‌ پرينترهايي است كه چند ورودي كاغذ دارد مانند پرينتر اچ پي pro 400 يا hp 1320  و امثال آن، در اين صورت بايد در سيستم عامل (مثلاٌ ويندوز) چك كنيد كه تنظيمات كاغذ روي كدام سيني (tray) تعريف شده است. اگر سيني درست تعريف نشده باشد پرينتر منتظر مي‌ماند تا شما دكمه Ok روي پرينتر را بزنيد تا چاپ كند. 

printfeed The big problem with printers 1 1

همانطور كه در تصوير بالا مي‌بينيد در بخش paper source  نوشته شده upper tray، بنابر اين پرينتر ابتدا سعي مي‌كند كاغذ مطابق با سايز تعريف شده مثلاٌ a4، a5 ….. را از سيني تعريف شده بكشد و در صورت عدم وجود كاغذ اخطار out of paper مي‌دهد يا منتظر مي‌ماند شما تاييد را روي پنل پرينتر بزنيد تا از كاست ديگري كاغذ بكشد. 

براي اينكه مجبور به كار اضافه نباشيد سعي كنيد به جاي اينكه تنظيمات پرينتر را هر دفعه در زمان ارسال پرينت انجام دهيد يك سري تنظيمات كلي را در بخش printer and device (بر حسب ورژن سيستم عامل ويندوز / مك / … متفاوت است) در بخش printer perference  انجام دهيد كه بيشتر مورد استفاده شماست. يكي از اين مسائل اندازه كاغذ paper size مي‌باشد كه معمولاٌ با استاندارد آمريكا Letter تعريف شده است به اين بخش برويد و ابعاد كاغذ را به a4 ، سيني مورد استفاده هميشگي خود و … را تعريف كنيد. به اين صورت كار شما كمتر است و فقط در زماني كه مي‌خواهيد استثنائاٌ يك پرينت a5 بگيريد هنگام ارسال پرينتر تنظيمات را تغيير مي‌دهيد. 

مشكل كاغذ كش حل نشد !!

اگر با مرور مطالب بالا و چك كردن پرينتر موفق به حل مشكل كاغذكش نشديد و يا به هر صورت نياز به تعويض pickup و قطعات ديگري بود با ما تماس بگيريد و ما را در جريان كار بگذاريد. در بسياري از مواقع حضور تكنسين در محل شما كار را به سادگي حل خواهد كرد يا اينكه پرينتر را به مركز تعميرات و شارژ كارتريج ببريد. 

دیدگاهتان را بنویسید