سير تحول و رشد هنر گرافيك و تبليغات در كشور ما با رواج ساخت تابلوي حروف برجسته جان تازهاي گرفت و ساختار اين نوع تابلوها كه به شكل حروف چلنيوم، حروف پلاستيك، حروف استيل و … ساخته ميشوند باعث شد تا بار ديگر به اصل گرافيك نزديكتر شويم.
هنر گرافيك يعني ارتباط تصويري در عين سادگي و زيبايي، در طول يكي دو دههي قبل با ورود دستگاههاي لارج فورمت (بنر، فلكس، استيكر) متأسفانه تبليغات در بسياري از موارد به سمت شلوغي و گيج كنندگي پيش ميرفت تا اينكه تابلوي حروف برجسته بار ديگر رواج يافت. اينكه ميگويم بار ديگر رواج يافت چون اگر اندكي به گذشته بازگرديم و فيلمهاي قديمي ايراني و ساير كشورها را ببينيم متوجه ميشويم كه اين نوع تابلوسازي قدمت بسيار زيادي دارد!

نمونه بالا يكي از آخرين تابلوهاي ساخته شده در مجموعه فرزين با حروف پلاستيك و نماي كامپوزيت ميباشد كه در عين سادگي واقعاٌ ظاهر متمايز و جذابي دارد.
يكي از ويژگيهاي انواع تابلوهاي حروف برجسته حالت سه بعدي اين نوع تابلوها و نورپردازي ويژهي آن ميباشد كه باعث ميشود نظر مخاطب را به مراتب بيشتر از تابلوهاي فلت (تخت) جلب كند.
از سوي ديگر اين تابلوها به مراتب ماندگاري بيشتري نسبت به تابلوهاي چاپي امثال فلكسي فيس را دارند و مانند آنها در مقابل نور آفتاب به سرعت دچار رنگ پريدگي و تغيير رنگ نميشوند.
تابلوي حروف برجسته هم براي فضاي بيروني (Outdoor) به شكل چلنيوم و پلاستيك و هم براي فضاي داخل عمدتاٌ با حروف استيل و نورپردازي ويژه ساخته ميشوند.
محوريت طراحي تابلوي حروف برجسته بر انتخاب حروف و لوگو (وكتور) ميباشد. ايدههاي بعد از اين از راه ميرسند و ميتوانند تابلوي شما را به نهايت زيبايي بصري برسانند. در بعضي از تابلوها با طراحي خارج از كادر و خلاقيتهاي اينچنين مخاطب را وادار ميكنند كه تابلو را ببيند!
در پايان اين مسئله را يادآور شوم كه شما ميتوانيد با كمترين هزينه يك تابلوي معمولي با روكش بنر يا فلكس داشته باشيد يا اينكه به آينده شغلي خود جديتر نگاه كنيد و با تلاش براي برندسازي از هر ابزاري در اين مسير استفاده كنيد و به يك تابلوي معمولي قانع نشويد.